О нама

ССР "Шамарица" основана је 1997. године са седиштем у Качареву, у општини Панчево, и бави се израдом и уградњом грађевинске столарије. Током нашег вишегодишњег рада у столарској индустрији показали смо велико умеће и изузетан квалитет у области обраде дрвета и  производње  грађевинске столарије која је наш главни финални производ.

 

Производни погон фирме Шамарица налази се у Качареву, и простире се на 2000м2 и обухвата савремено опремљену управну зграду, производне хале, две сушаре капацитета 50м³, и савремену лакирницу. Такође се можемо похвалити великим бројем стручно оспособљених радника-столара  који учествују у целокупном процесу производње.

 

Самостална столарска радња “Шамарица “ располаже савременим технолошким линијама на којима се производи врхунска фасадна и унутрашња столарија од дрвета. Производњи фасадне столарије од чистог дрвета - храст, чамовина и меранти, додали смо и производњу дрвених прозора са спољашњом алуминијумском заштитом - прозори “дрво+алуминијум систем Шамарица”, која  омогућава одличну звучну и топлотну изолацију прозора, као и њихову отпорност на разлиците атмосферске утицаје.

 

Наш производни програм такође обухвата израду профилисаних дрвених лајсни за систем прозора алуминијум+дрво.

 

У нашој производњи ослањамо се на традицију и искуство али се такође трудимо  да пратимо нове  трендове у технологији производних процеса и обраде дрвета, као и да радимо   на даљем усавршавању наших производа и побољшању стручних знања наших запослених из области дрвне индустрије.

 

Висок квалитет и препознатљив стил израде столарије, као и поузданост  у роковима израде  главна су нам препорука у сарадњи са насим партнерима.  Напорним радом, поузданошћу и квалитетом успели смо да уђемо у ланац водећих произвођача  фасадне столарије на територији републике Србије, а такође остварујемо одличну сарадњу са иностраним партнерима из Русије и из земаља у нашем региону.

 

Пословно име: САМОСТАЛНА СТОЛАРСКА РАДЊА ШАМАРИЦА ВИЦКОВИЋ ДУШАН ПРЕДУЗЕТНИК КАЧАРЕВО

Матични број: 54228112; ПИБ: 101047767

Седиште: Општина: Панчево | Место: Качарево | Улица и број: Маршала Тита 2б

Датум почетка обављања делатности: 01.05.1998